lørdag den 12. februar 2011

Tilbage til Yangon og Kuala Lumpur

Efter sygdom og diverse natbusser besluttede vi at undlade den 18 timer lange bustur fra Nyaung Shwe til Yangon – i stedet ofrede vi lidt ekstra dollars og fløj turen på 45 minutter med Air Bagan inc. sandwich, kage og cola. Så nemt kan det gøres!

Tilbage i Yangon flyttede vi ind på det samme Guest House, spiste på de samme indiske restauranter og gik igen rundt i de samme gader og kiggede på menneskemylderet.


Vi brugte også en halv dag sammen med vores kollega Winnies kusine, Pernille. Hendes mand er i øjeblikket udsendt for Folkekirkens Nødhjælp, og de er derfor flyttet til Yagon med deres to børn. Det var super hyggeligt at møde hende, høre om deres liv her i Myanmar (og Cambodia og Etiopien) og få lidt andre perspektiver på dette relativt lukkede land.


Og så var det ellers tilbage til Kuala Lumpur, hvor vi kun havde godt 24 timer, men hvor vi alligevel nåede at runde McD 4 gange, samtidig med at vi fulgte op på alverdens ting på internettet, som vi jo havde haft meget begrænset adgang til de sidste 3 uger i Myanmar.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar