fredag den 4. februar 2011

“Balloons over Bagan”

Vi havde regnet med, at vi skulle til Bagan sidst på Myanmar-turen, og vi havde læst, at det i Bagan skulle være muligt at komme op og flyve i varmluftballon over templerne. Det lød som en stor oplevelse. Vi regnede derfor med, at vi til den tid ville have et overblik over vores dollar-situation, hvilket så kunne afgøre, om det økonomisk kunne lade sig gøre.
Nu blev det grundet diverse omstændigheder i stedet først på turen. Men da Rasmus på forskud fik ballonturen i fødselsdagsgave af Anne Marie, mor og far, så var der ingen vej tilbage – dollars eller ikke dollars. Vi bestilte turen og glædede os begge som små børn.


Turen skulle vise sig at blive en lige så stor oplevelse som forventet og med en helt ubeskrivelig udsigt. Vi startede lidt i 7 om morgenen imens solen var ved at stå op. Det varme morgenlys på de gamle templer, imens vi næsten lydløst gled hen over landskabet, var helt fantastisk. De 50 minutter gik alt for hurtigt. Men med både kameraets og det indre hukommelseskort fyldt helt op var det alligevel en dejlig fornemmelse igen at stå på jorden – en kæmpe oplevelse rigere. Lidt morgenmad og et glas champagne, da vi kom ned, var en ringe trøst for eventyrets afslutning!

1 kommentar:

  1. Ej!! Hvor må det ha været fantastisk! -jeg er selvlysende grøn af misundelse! ;) Helt vidunderlig oplevelse - og tak for endnu en lille bid live-kig... Glæder mig til at høre mere!

    SvarSlet