tirsdag den 6. juli 2010

Plovdiv viser tænder – igen!

Belærte på den hårde måde, med en taxachauffør, som snød os i går, besluttede vi os for at til busstationen her til morgen. Og for at være på den sikre side, havde vi selvfølgelig tjekket op på både bustiderne og beliggenheden af selve busstationen hos en meget flink, ung mand i turistinformationen – ”bare rolig – bussen til Gabrovo kører en gang i timen – no problem!”Selv om klokken kun lige havde passeret 9, bagte solen ned – og der er bare altid liiiiige lidt længere end man regner med, når man står og kigger på kortet.

2 km. senere ankom vi varme og trætte kun for at opdage, at det var det falske sted!
Men hvis vi gik over på togstationen kunne vi tage tog nr. 12 til den rigtige busstation… på togstationen var der intet tog nr. 12 og damen i informationen tog belejligt telefonen og lod som om, hun førte en meget vigtig samtale, så hun slap for yderligere ballade med os.
Dog viste det sig, at der var en bus nr. 12, så den hoppede vi på.

Vel fremme på den rigtige busstation blev vi mødt af en meget sød og venlig bulgarsktalende dame, som med et stort smil solgte os to billetter til Gabrovo – at det så var med næste afgang kl. 14.00 er måske en mindre detalje…… #%&¤!

Heldigvis fik vi os kommunikeret frem til, at vi kunne lade bagagen ligge, så ventetiden i stedet kunne tilbringes i Plovdivs historiske centrum.Fremover vil vi nok benytte os af ”inder-tricket”: ”Spørg altid mindst tre personer inden du tager deres svar for gode varer.”


Et gammelt amfiteater i centrum af Plovdiv. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar