lørdag den 31. juli 2010

Krabat air

Med udsigt til små 24 timer i to forskellige tog og med en margin på 20 minutter at skifte tog i kl. 02.30 et sted i Ukraine, ja så var en flyvetur trods mellemlanding og venten en noget mere tillokkende løsning. Lidt luksus må man vel kunne tillade sig, når man er kommet op i vores alder!
Så vi købte uden den store tøven to billetter på nettet med Carpat air, der dog hurtigt blev omdøbt til Krabat air – pga. den ikke overvældende service!

Turen til Lviv ville som antydet indebære et ”lille” stop i Timisuara Lufthavn i Rumænien, hvor vi skulle vente 6½ time. Men da der var Wi-Fi, gik tiden forholdsvis hurtigt. Dog undrede det os, at lufthavnen af flere omgange var fuldstændig tom – altså lige bortset fra os!Da Krabat air kort før boarding endnu en gang levede op til sit nye navn ved at melde om yderligere to timers forsinkelse, blev Anne Marie pludselig desperat. For der var intet sted i lufthavnen, hvor man kunne købe noget at spise, og vi havde hverken fået morgenmad eller frokost. Med store våde hundeøjne spurgte hun security-personalet, om vi måtte have lov til at gå ud i afgangshallen og finde noget mad, men det mente de ikke, der kunne blive tale om… Men jo, hvis vi kunne få en medarbejder fra ”Krabat air” til at gå med, så kunne det måske lade sig gøre.
Så gik jagten ind på en medarbejder, men de var som sunket i jorden. Til sidst lykkedes det at finde en og overtalte hende til at gå ud og tale med personalet i paskontrollen. De sagde heldigvis også ja, og så lå afgangshallen åben for os… der var bare ingen steder, der solgte mad! Det endte med, at vi fandt to daggamle croissanter med chokolade og hver en flaske vand, og så kunne vi lige klare to timers venten mere.

Så med to timers forsinkelse fik ”Krabat Air” gang i propellerne, og vi kom sikkert til Lviv i Ukraine.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar