tirsdag den 6. juli 2010

Det rigtige Bulgarien”Gabrovo er det rigtige Bulgarien, hvor bulgarerne bor. Her er ingen tyrkere og sigøjnere!” I hvert fald hvis man skal stole på en lokal mand på gaden.(Om det så er et kvalitetsstempel i sig selv, må stå hen i det uvisse!)
Vi fik os en god snak med ham – på tysk! Vi valgte begge at lade tvivlen komme ham til gode, selvom han lagde ud med kommentaren: ”Ich wusste ihr seid aus Deutschland!”

Her i Gabrovo kommer man i hvert fald hinanden ved og folk mødes i gaderne eller på de små taverner. Og så giver man gerne en hånd, når der er behov for det. Som da vi måtte komme en dame til hjælp, fordi hun i sin store Mercedes havde fået fronten lidt for godt op over kantstenen. Når man selv kører i sænket vogn, kender man alt til den slags problemer (altså når vi er 4 personer i Puntoen!).Ellers sker der ikke meget i hyggelige Gabrovo. Men når der så endelig gør, så skal man for alt i verden ikke gå glip – som manden på sin altan, der ikke ville misse en udrykning!
Og som et lille skjult reklameindslag fra Price, så laver de rigtig god mad på rustikke ”Marcelos” – en af de små perler, man kun støder på ved et tilfælde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar